Максим Бехар бе обявен днес от американското списание PRWeek за най-добър PR

...
Максим Бехар бе обявен днес от американското списание PRWeek за най-добър PR
Коментари Харесай

PRWeek обяви Максим Бехар за най-добър PR професионалист в Европа

Максим Бехар  бе разгласен през днешния ден от  американското списание PRWeek за най-хубав PR експерт в Европа . Той е  основен изпълнителен шеф на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. , както и  Президент на Световния информационен конгрес в Давос, Швейцария .

Наградата бе оповестена рано сутринта на специфична онлайн гала на  влиятелния интернационален конкурс PRWeek Global Awards 2020 , проведен от най-авторитетното издание за обществени връзки в света PRWeek.

Oсвен  PR експерт с дългогoдишен опит и някогашен Президент на най-влиятелната PR организация в света ICCO , Максим Бехар е и  създател на една от най-хубавите книги за PR сега – „ Световната PR гражданска война “ . Издадена в началото в Съединени американски щати, книгата реализира незабравим триумф и  в продължение на две седмици бе преди всичко по продажби измежду новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com . Максим Бехар е и  единственият българин, вписан в Стената на славата на Световната PR организация ICCO .

„ За мен е чест, че получавам толкоз влиятелно отличие, което освен е висока оценка за моята работа, само че най-много самопризнание за България и за моя екип в компанията. С тази премия потвърждаваме, че българският бизнес се развива в вярната посока и има капацитет да бъде още по-успешен. В обстановката, в която се намира светът сега, ролята на качествените връзки е по-важна от всеки път и по тази причина аз и екипът ми ще продължаваме да поставяме старания, с цел да вършим PR промишлеността още по-иновативна и ефикасна “, коментира  Максим Бехар, CEO на М3 Communications Group, Inc.

Победителите в PRWeek Global Awards 2020 се избират от  жури, формирано от потвърдени специалисти в сектора от целия свят . Част от огромните печеливши в състезанието към този момент бяха оповестени по време на онлайн гала, предавана директно от Лондон, като на следващия ден и в сряда ще бъдат оповестени и спечелилите в останалите категории.

Обявяването на премията на Максим Бехар можете да гледате тук . Подробна информация за състезанието ще откриете тук, а цялата гала от през днешния ден – тук.

За Максим Бехар
Максим Бехар е български предприемач, публицист и посланик и ученик на Harvard Kennedy School. Той е създател и Главен изпълнителен шеф на водещата българска PR компания M3 Communications Group, Inc., както и Председател на Борда на Световния информационен конгрес в Давос, Швейцария. Максим Бехар е Почетен общоприет консул на Република Сейшели в България. В края на 2017 година завърши своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO. Книгата му „ Световната PR Революция “, издадена първо в Съединените щати, е оценена като една от най-хубавите в света в региона на PR-a през последните години.

За M3 Communications Group, Inc.
M3 Communications Group, Inc., сътрудник за България на водещата международна PR компания – Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group, обезпечава необятен набор от услуги в региона на обществените връзки – информационни тактики, връзки с медиите, спешен мениджмънт, цифрови услуги и услуги в областта на обществените медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и други Основателят на компанията и изпълнителен шеф Максим Бехар има повече от 25 години богат опит в региона на обществените връзки и е международно приет като специалист по връзки. Компанията е притежател на десетки интернационалните и локални награди: 3 пъти Агенция на годината в България - 2011, 2016 и 2018, най-хубава консултантска компания в Източна Европа за 2012 съгласно The Holmes Report, най-хубава PR компания в света съгласно The Stevie Awards и доста други.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР